January 6, 2014

Το μέλλον των Bulls. Ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν;


Οι γνωστοί Bulls που είχαν όραμα την επιστροφή στις επιτυχίες τελείωσε. Οι άνθρωποι των Bulls θα ψάξουν να βρουν ένα νέο πλάνο, με νέο πρόσωπο και πολύ πιθανών, νέους παίχτες. Διαβάστε πιθανά σενάρια βάση πηγών για των μέλλον των Bulls.
H χρήση του Amnesty Clause.


To Chicago έχει ακόμα το δικαίωμα να διώξει κάποιον παίχτη με τον όρο της αμνηστίας. Αυτό σημαίνει ότι ο παίχτης θα πάρει κανονικά τα λεφτά του αλλά δεν θα υπολογίζονται στο Salary της ομάδας. Σύμφωνα με πηγές από την New York's Daily New ο πρώτος υποψήφιος είναι ο Carlos Boozer ο οποίος του χρόνου θα κοστίσει 16,8 εκατομμύρια. O Boozer στα 32 του έχει ρίξει τους αριθμούς του σε σχέση με πέρυσι και είναι ένα πόσο που σίγουρα το Chicago δεν θέλει να δώσει του χρόνου για να δει να πέφτουν και άλλο οι Μ.Ο του. Από την άλλη η αποχώρηση του Boozer ανοίγει δρόμο για τον Taj Gibson που θεωρείται καλύτερος αμυντικός και φέτος έχει ρεκόρ καριέρας με 11,9 πόντους. Να πούμε βέβαια ότι στα δυο παιχνίδια που ξεκίνησε βασικό το 11,9 έγινε 15,5, τα 6,4 rebound πήγαν στα 11 και το 1,5 block έγινε 2.

Να προλάβουν το Trade Dedline

Στις 20 Φεβρουαρίου τελειώνει η προθεσμία για να γίνει κάποια ανταλλαγή. Αυτό το Deadline θέλει να προλάβει το Chicago με #1 επιλογή τον Luol Deng. O SF των Bulls σε λίγο μπαίνει στα 29 και έχει δείξει σημάδια φθοράς με τελευταίο περιστατικό τον τραυματισμό στον Αχίλλειο Τέντωνα έχοντας χάσει περίπου το 1/3 της season. Ωστόσο ο Deng μπορεί ακόμα να παίξει μπάσκετ και σίγουρα θα βρεθεί γαμπρός για τον Luol Deng, αφού το καλοκαίρι θα είναι Free Agent και δεν θα επιβαρύνει κάποιον με μεγάλο συμβόλαιο. Η Bulls από την άλλη θα έχουν την επιλογή να πάρουν κάποιο pick ή/και κάποια συμβόλαιο που λήγουν ή να πάρουν κάποιον εξίσου καλό παίχτη στα Forward.

Η νέα γενιά με τον Rose

H διάθεση των ανθρώπων στο Chicago είναι να περιμένουν τον Derrick Rose και να συνεχίσουν την ανοικοδόμηση είτε από την ελεύθερη αγορά είτε μέσω ανταλλαγών που είπαμε και πριν. Ο Rose θα κοστίσει για επόμενα 3 χρόνια περίπου 60,3 εκατομμύρια. Ο Tom Thibodeau έχει εμπιστοσύνη στο ταλέντο του Rose και θέλει να κάνει και τον ίδιο τον παίχτη να νιώσει άνετα χωρίς τον τρόμο του αν θα μείνει ή αν θα φύγει.


Το βασικό θέμα είναι και να γυρίσει ο Rose δεν θα μπορεί να παίξει 35+ λεπτά. Πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει βάθος στον πάγκο για να μην ταλαιπωρεί το πόδι του. Τουλάχιστον για την επόμενη Season. Όπως και να έχει, οι Bulls και να αλλάξουν πρόσωπο ακόμα και φέτος θα βρούνε μπροστά τους τις καλύτερες ομάδες της Ανατολής. Δηλαδή τους Heat και του Pacers.

No comments:

Post a Comment