January 5, 2014

Τα τελευταία Gossip της Λίγκας.


Μετά από ένα μικρό διάστημα απουσίας λόγο ημερών επιστρέφουμε στις ειδήσεις στα τελευταία Rumors της Λίγκας για ανταλλαγές, υπογραφές και απολύσεις.
Clipers - Knicks


Το βασικό νέο της ημέρας είναι μια φήμη που ακούστηκε για ανταλλαγή μεταξύ New York Knicks και Los Angeles Clippers.  Την φήμη την έβγαλε το ESPN, συγκεκριμένα ο Chris Broussard, λέγοντας ότι οι δυο ομάδες σκέφτονται μια πιθανή ανταλλαγή με τους Blake Griffin - Carmelo Anthony να είναι τα πρόσωπα. Ωστόσο αναφέρει ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο πέρα από επαφές των GM και επίσημα δεν έχει πέσει κάτι στο τραπέζι. Ο Doc Rivers ωστόσο δεν ήθελε να βάλει και άλλο λάδι στην φωτιά λέγοντας ότι << Τέτοιες φήμες είναι πολύ χαζές>>. Να θυμίσουμε όμως ότι ο Rivers ανέκαθεν έκανε τέτοιες δηλώσεις ακόμα και για επίσημες προτάσεις στην Βοστόνη.

O Blake Griffin κάνει την καλύτερη season στην καριέρα του έχοντας 22 πόντους, 10 rebound, 3 assist. Βέβαια στα τελευταία 10 παιχνίδια αυτοί οι αριθμοί είναι 26 πόντοι και 11 rebound. O Carmelo προσπαθεί να σώσει την κατάσταση στην Νέα Υόρκη έχοντας 26,2 πόντους και ρεκόρ καριέρας 8.9 rebound ενώ παίζει περισσότερο από ποτέ αφού ανά αγώνα μετράει 39,3 λεπτά στο παρκέ.

Lakers - Cavaliers

Ο Gasol κάθε χρόνο είναι στο παζάρι για τους Lakers. Φέτος τελειώνει το συμβόλαιο του και ψάχνουν κάτι καλό να πάρουν, ωστόσο δεν καίγονται. Εδώ και λίγο καιρό έχουμε ακούσει ότι οι 'Cavs' έχουν παρατήσει τις ελπίδες τους για τον Andrew Bynum. Έτσι λοιπόν πριν τον διώξουν θέλουν να πάρουν κάτι ως αντάλλαγμα αλλά και γρήγορα, ώστε αν δεν γίνει κάτι να του δώσουν μόνο τα 6 εκατομμύρια που είναι εγγυημένα αλλιώς θα πρέπει να δώσουν όλο το συμβόλαιο. Έτσι λοιπόν κάτι τέτοιο συζητιέται στο τραπέζι των GMs με τους Cavs να ήθελαν ακόμα και σήμερα να γίνει το Deal Gasol-Bynum. Ωστόσο οι Lakers διαφωνούν γιατί δεν τους συμφέρει στο Cap αφού ο Bynum θα κοστίσει 12,5 εκατομμύρια στους Lakers το 2014/15 βάζοντας επιπλέον χώρο στο Cap Room τους. Οι τελευταίες αναφορές δείχνουν ότι δεν θα προλάβουν το Deadline της Τρίτης για το εγγυημένο συμβόλαιο. Ο Gasol θα είναι κανονικά στο παιχνίδι με τους Sixers, πράγμα που δείχνει δυσκολίες πάνω στο θέμα για την ανταλλαγή. Το Deadline για τις ανταλλαγές είναι στις 20 Φεβρουαρίου.

Hedo Turkoglu

Μετά από πολύ αναμονή, οι Magic επισήμως διώξανε τον Τούρκο Forward. Το καλοκαίρι αναμενόταν να υπογράψει στην Fenerbahce Ulker αλλά οι Magic δεν τον είχαν αφήσει ελεύθερο. Πλέον είναι ελεύθερος και από ότι λένε οι πληροφορίες δεν υπάρχει κάποια πρόταση από μεγάλο club της Ευρώπης και ο ίδιος προτιμάει να μείνει στο NBA. Οι πρώτοι 'γαμπροί' είναι οι L.A Lakers και οι Hawks. Και οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα. Οι Lakers χάνουν τον ένα παίχτη μετά τον άλλον παίζοντας χωρίς καθαρά Guard. Οι Hawks από την άλλη χάσανε τον Al Horford για την υπόλοιπη season. O Βετεράνος Forward έχει αγωνιστεί από την θέση του Point Guard έως αυτή του Center όντας ένας από τους καλύτερους Point Forward. Το μόνο ερώτημα είναι, τι μπορεί να δώσει πλέον ο Turkoglu μετά από τους τραυματισμούς. Οι δυο ομάδες όμως με τους τραυματισμούς δεν έχουν να χάσουν κάτι δίνοντάς του το Minimum των βετεράνων.

Andre Miller

Αν και δεν έχει υπάρξει κάτι από πλευράς Nuggets o Andre Miller σύμφωνα με πηγές δεν είναι και πολύ ευχαριστημένος στο Denver, έχοντας Carreer Low σε λεπτά στο παρκέ. Σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται η πολύ καλή αρχή του Ty Lawson και φυσικά η συνύπαρξη του Combo Guard Nate Robinson παίζοντας σχήμα με Lawson - Robinson, Foye - Robinson ή ακόμα και τους 3 μαζί σε σχήμα με 3 κοντούς. Ακόμα και η θετική παρουσία του Hamilton και ανά στιγμής του Fournier έχουν την ευθύνη τους. Το Denver σκέφτεται ότι το να έχεις τον Miller για τελευταίο του πάγκου είναι πολυτέλεια και ότι μπορεί να πάρει κάτι καλό αφού ο Miller είναι από τους καλύτερους back up Point Guard αν όχι ο καλύτερος. Οι Nuggets μπορούν να πάρουν είτε έναν αντί- Miller ή να καλύψουν κάποιο κενό στα Forward αφού ο Gallinari δεν ήταν ακόμα έτοιμος να πατήσει παρκέ. Ο Miller φέτος θα πάρει 5 εκατομμύρια ενώ του χρόνου θα πάρει 4,6.

No comments:

Post a Comment