February 6, 2014

Sprite Slam Dunk: Τα ονόματα


Πριν λίγα λεπτά Leakάρε ποιοι θα πάρουν μέρος. Η επίσημη ανακοίνωση, θα γίνει απόψε κλασσικά στο TNT μαζί με τις λεπτομέρειες και τα ονόματα του Rising Stars. Πάμε να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στα ονόματα.


Terrance Ross

O περσινός νικητής έρχεται να υπερασπίσει τον τίτλο του. Πέρυσι είχε κάνει αρκετά εμφατικά καρφώματα αλλά σε μια μέτρια βραδιά από άποψη θεάματος. Φέτος ελπίζει να ξανά κάνει το ίδιο και να γίνει ο τρίτος παίχτης στην ιστορία που βγαίνει συνεχόμενες φορές νικητής στο Sprite Slam Dunk.



John Wall

O ύψους 1,93 Guard των Wizard, είναι γνωστό ότι μπορεί να καρφώσει. Το έχει δείξει αρκετές φορές κατά την διάρκεια αγώνων. Ο τραυματισμός που είχε δεν τον άφησε να σκεφτεί να συμμετάσχει ωστόσο πλέον είναι γεμάτος υγεία και το όνομα του θα είναι στους διαγωνιζόμενους.



Paul George

Ο George κάνει μια πολύ καλή season με τους Pacers και ατομικά έχει εξελιχθεί πολύ. Κατά πολλούς ο George έχει πραγματοποιήσει το κάρφωμα της χρονιάς, και θέλει να δει αν μπορεί να κάνει και το αντίστοιχο στον διαγωνισμό. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν μπορεί.





Harrison Barnes

O αθλητικός Small Forward των Warriors μας έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει πολλά εντυπωσιακά πράγματα όταν βρίσκεται στον αέρα. Διαθέτει πολύ δυνατό κορμί και αν καταφέρει να βγάλει κάποιες ωραίες ιδέες δεν ειναι απίθανο να βγει και νικητής,



Ben McLemore

O Rookie των Kings έχει δώσει πολλές θεαματικές φάσεις, τρέχει συνεχώς στο ανοιχτό γήπεδο και προσφέρει πολλές θεαματικές φάσεις. O McLemore έχει πραγματοποιήσει άλμα έως και 42 vertical. Πολύ πιθανό να πηδήξει πολύ ψηλά



Damian Lillard

Είχε γίνει εδώ και λίγο καιρό γνωστό οτι ενδιαφέρεται να πάρει μέρος. Τελικά αποφάσισε να συμμετέχει, και μαζί με Paul George, Terrance Ross, John Wall, Ben McLemore και Harrison Barnes μπορούν να προφέρουν ωραίο θέαμα.


No comments:

Post a Comment