February 1, 2014

Στους Pacers o Andrew Bynum.


Μετά από λιγότερο από ένα μήνα από την αποχώρηση του από τους Cavaliers και αμέσως μετά από τους Bulls, υπέγραψε συμβόλαιο, με την καλύτερη ομάδα της Ανατολής μέχρι το τέλος της Season. Διαβάστε λεπτομέρειες.
Οι φήμες άρχισαν χθες από το Yahoo sport που έλεγε ότι ο Bynum είναι σε επαφές με τους ανθρώπους της Ιντιάνα. Ωστόσο δεν υπήρχε κάτι επίσημο, μέχρι πριν λίγες ώρες που ανακοινώθηκε από το επίσημο site των Pacers για το υπόλοιπο της Season. O λόγος είναι απλός. Θέλουν ακόμα ένα μεγάλο κορμί να κλείσει την ρακέτα, καθώς πέρυσι αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα όταν ο Hibbert δεν ήταν μέσα στο παρκέ. Χαρακτηριστική φάση το Game Winner lay up στο πρώτο ματς με τους Heat. 

Οι Pacers με αυτή την κίνηση δεν έχουν πολλά να χάσουν αλλά υπάρχει περίπτωση να κερδίσου πάρα πολλά αν ο Bynum θυμηθεί ότι πριν λίγο καιρό ήταν παίχτης και μάλιστα από τα καλύτερα prospect που είχε το NBA. Από την ημέρα που έφυγε από τους Lakers δυσκολεύεται να παίξει σοβαρά, τόσο εντός του παρκέ όσο και εκτός αυτού. Ο Center με τα παραπανίσια κιλά θα έχει μεγάλο έργο στην Ιντιάνα αν θέλει να παίξει. Όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο θέμα της σοβαρότητας καθώς τα τελευταία 2 χρόνια μόνο σοβαρός δεν είναι.

Έτσι λοιπόν οι Pacers παίζουν ακόμα ένα χαρτί που ουσιαστική σημασία θα έχει στα playoff και κυρίως εναντίων των Πρωταθλητών Miami Heat.

No comments:

Post a Comment