October 30, 2013

H αυλαία έπεσε.

Ο, κατά πολλούς, σπουδαιότερος κοντός στην ιστορία του ΝΒΑ, Allen Iverson επισημοποίησε πριν μερικές ώρες την επίσημη απόσυρση του, παρά το γεγονός ότι έχει να παίξει μπάσκετ από το 2010 όπου επέστρεψε στους Sixers. Τα αθλητικά site/blogs έχουν πάρει φωτιά και το NBA φυσικά έχει ανεβάσει βίντεο με τις καλύτερης στιγμές του Iverson.


O μικρόσωμος guard είχε αγαπηθεί πολλούς από την αρχή. Το κακό παιδί του NBA όπως τον αποκαλούσαν ήταν καθημερινά στα πρωτοσέλιδα. Και πως να μην είναι; Τόσο το απίστευτο ταλέντο του όσο και τα προβλήματα που δημιουργούσε είχαν το επίκεντρο των δημοσιογράφων.

Αυτή την στιγμή δεν έχει νόημα να θυμάσαι κάτι άλλο παρά το ταλέντο του που για πολλούς θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν είχε παίξει ποτέ στην πραγματική του θέση με έναν σοβαρό PG. Κρίμα γιατί του άξιζαν πολλά αυτού του παίχτη. Σε λίγα χρόνια θα τον ξανά δούμε στο Hall of Fame.







2 comments:

  1. Ο μοναδικός ίσως παίκτης που δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις δυνατότητες του,και ελλείψει σοβαρού άσσου στη Φιλαδέλφεια όταν έπαιζε ακόμα σοβαρά και εξαιτίας του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του.(έχω χρόνια να ακούσω πως παίκτης του nba ξυλοκόπησε τη γυναίκα του)
    Υ.Γ Από τους λίγους παίκτες που ώθησαν πάρα πολλούς να αγαπήσουν και να υποστηρίξουν μια ομάδα για χάρη ενός και μόνο παίκτη.
    Υ.Γ1 Δυστυχώς δεν τον είδαμε αρκετά στην Ευρώπη, έστω και στα τελευταία του...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μεγάλη αλήθεια. Το ότι πήγε τελικό με Eric Snow και McKie ένας θεός ξέρει πως το έκανε. Στο Denver πάλι με Anthony Carter στον Άσσο δεν γινόταν δουλειά. Ένας SG που δεν κατάφερε να παίξει όσο θα έπρεπε.

      Στην Ευρώπη δυστυχώς τον έπιασε το πόδι του. Μεγάλο κρίμα ο παίχτης.

      Delete