December 11, 2013

Bulls σε απόγνωση. D.J. Augustin το πρώτο όνομα

Δεν πάει βδομάδα από τότε που έφυγε από τους Raptors o 26 χρονος Guard από την Νέα Ορλεάνη, D.J. Augustin. Οι Bulls βλέποντας ότι δεν πάει άλλο άρχισαν να κτενίζουν την αγορά. Πριν λίγο καιρό είχε ακουστεί ότι υπήρχε σενάριο ανταλλαγής με τους Sixers ώστε να πάρει την Evan Turner, αλλά προφανώς δεν βρήκανε λύση. Το Deal με τον D.J. Augustin ακόμα δεν έχει γίνει επίσημο αλλά αναμένεται εντός των ημερών. Αναλυτικά.
Μετά τον αναπάντεχο τραυματισμό του Derrick Rose, οι Bulls πρέπει να βρούνε λύσεις καθώς βλέπουν να πέφτουν θέσεις. Με το ζόρι είναι στα playoff αφού είναι στην 8η θέση, ένα μόλις παιχνίδι πάνω από τους Cavaliers. Έτσι λοιπόν αφού δεν έχουν τίποτα να χάσουν βρήκαν την λύση στο πρόσωπο του D.J. Augustin που πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από την πρώην του ομάδα, τους Raptors. 

O 26 χρονος Point Guard το καλοκαίρι υπέγραψε μονοετή συμβόλαιο αξίας 1,250 εκατομμύρια δολάρια. Στους 10 αγώνες που έπαιξε στο Τορόντο είχε μόλις 2,1 πόντους και 1 assist ανά παιχνίδι. Τα τελευταία χρόνια δυσκολεύεται να παίξει το μπάσκετ που ξέρει και έπαιξε για μια 3ετία στους Bobcats με Career High 14 πόντους και 6 assist. Οι Bulls βέβαια δεν ελπίζουν στο να παίξει ο Augustin για να τους πάει playoff. Το πιο πιθανό είναι να παίξει το πολύ 20 λεπτά ανά παιχνίδι αφού οι Bulls θέλουν βάθος πίσω από τον βετεράνο Guard Kirk Hinrich που έχει μέσο όρο 8.6 πόντους και 5 assist ανά παιχνίδι. Από την άλλη ο Marquis Teague δυσκολεύεται πολύ να παίξει με τους Bulls να ελπίζουν ότι ο Augustin να είναι μια αναβάθμιση. Όπως είπαμε δεν υπάρχει ακόμα κάποια συμφωνία αλλά από την ημέρα που έφυγε από το Toronto δεν έχει ενδιαφερθεί κάποια άλλη ομάδα. Αν όλα πάνε καλά, η ανακοίνωση προβλέπεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα.

Να υπενθύμισουμε ότι οι Bulls είναι η 5η πιο ακριβή ομάδα στην Λίγκα με Salary σχεδόν στα 82 εκατομμύρια. Λογικά το deal θα είναι στο minimum.

No comments:

Post a Comment