December 15, 2013

Trade Rumors: Η Νέα Υόρκη ψάχνει γαμπρούς.


Η Νέα Υόρκη σιγά σιγά δείχνει σημάδια ανάκαμψης στο τρόπο παιχνιδιού της, καταφέροντας να αποσπάει χρήσιμες νίκες. Όπως είχαμε πει, πριν λίγες ημέρες υπήρχε το σενάριο του Kyle Lowry, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχει νεότερο. Αυτή την φορά ο βασικό μνηστήρας είναι οι Lakers προσπαθώντας να κάνουνε κάποιο deal για να βγουν κερδισμένοι. Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι διάφορα αλλά κάπου κολλάει το Deal. Διαβάστε την συνέχεια.
Οι Lakers κάθε χρόνο θέλουν να δώσουν τον Gasol, φέτος όμως μοιάζει πιο εφικτό αφού ο Ισπανός Center βρήκατε στο τελευταίο χρόνο συμβολαίου. Έτσι λοιπόν με όλα τα προβλήματα που έχουν οι Lakers βρήκαν ακόμα μια ομάδα με πολλά προβλήματα, τους Knicks. Αρχικά τα κύρια πρόσωπα ήταν ο Gasol και ο Chandler. H συμφωνία χάλασε στο Salary αφοί οι δυο παίχτες έχουν διαφορά 5 εκατομμυρίων. Έτσι στο τραπέζι έπεσε το όνομα του Jr. Smith ο οποίος παίζει χειρότερα από ποτέ, και οι Lakers είναι κάτι που δεν θέλουν να το χειριστούν. Οι Lakers από την μεριά τους που έχουν και τους 3 Point Guard τραυματίες αναγκάζονται να παίξουν με τον Kobe Bryant στον Άσσο. Έτσι λοιπόν προσπαθούν να βάλουν στο παιχνίδι και τον Iman Shumpert ο οποίος έχει ξανά παίξει σαν Point και μάλιστα υπό τις οδηγίες του D'Antoni. Που κολλάει το όλο θέμα όμως; Οι Lakers έχουν τους λόγους τους όπως και οι Knicks.

Los Angeles Lakers:

Οι Lakers του χρόνου θα έχουν λιγότερο από 40 εκατομμύρια στο Salary τους, που σημαίνει ότι θα υπάρχει πληθώρα επιλογών. Με μόλις 3 παίχτες στο ρόστερ θα πρέπει να βρούνε τα κομμάτια του Pazzle. Αν κάνουν αυτό το Deal ξέρουν ότι ο Chandler θα έχει 14.5 εκατομμύρια του χρόνου και όποια προοπτική για κάποιον Star σταματάει εκεί. Εκτός αν καταφέρουν να δώσουν σε κάποιον τον Steve Nash κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι. Επίσης ο Chandler είναι ρίσκο, λόγο του τραυματισμού του και δεν ξέρουν αν θα βγει η ανταλλαγή ή όχι. 

Από την άλλη θέλουν αυτό το Deal για τις πολύ καλές δυνατότητες του Chandler στην άμυνα. Ποτέ δεν ήταν ο καλύτερος Shot Blocker της Λίγκας αλλά η αμυντικές του δραστηριότητες στο post είναι αξιοσημείωτες, και αυτός είναι ο λόγος που πήρε το Defensive Player Of The Year. Και βέβαια η προσθήκη του 23χρονου Iman Shumpert. Είτε παίξει στον Άσσο είτε σαν δυάρι οι Lakers έχουν κερδίσει έναν πολύ καλό prospect.

New York Nnicks

Με τον Tyson Chandler ακόμα απών, ο Andrea Bargnani έχει καταφέρει να παίξει πάρα πολύ καλά με τον Carmelo Anthony. Επιθετικά τουλάχιστον. Ο Bargnani ξεκινάει ως Center, με τους 'Melo' και Jr. Smith να ξεκινάνε σαν Forwards. Από ότι φάνηκε η επιλογή του Woodson να τον ξεκινάει ήταν πολύ καλή. Έτσι λοιπόν το ενδεχόμενο του Pau Gasol στην New York φέρνει σχήμα ψηλών Gasol - Bargnani με τον Carmelo να γυρνάει ως καθαρό τριάρι. 

Βέβαια να δώσουν τον Shumpert για τον 33χρονο Pau Gasol που τελειώνει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι είναι κάτι που δεν αρέσει στους Knicks. Οι άνθρωποι της Νέα Υόρκης ξανά μίλησαν με τον GM των Nuggets για το πως θα λειτουργήσει το ενδεχόμενο "Farried-Shumpert" αλλά οι Nuggets δεν έχουν σκοπό να δώσουν το καλύτερο prospect τους χωρίς pick. H ιδέα του Shumpert αρέσει αλλά φέτος η γραμμή των Guard είναι υπέρ γεμάτη. Η New York δεν έχει 1rst Round Pick μέχρι το 2018 και εκεί κολλάει. Οι Lakers δεν έχουν να προσφέρουν κάποιο pick ή κάποιο άλλο prospect για χάρη του Shumpert. Και σίγουρα οι Knicks αν θέλουν πραγματικά απλά να τον δώσουν υπάρχουν πολλές ομάδες που θα δείχνανε ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με πηγές από το ESPN, ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο αλλά τα ονόματα περιστρέφονται στο τραπέζι ελπίζοντας να βρεθεί η λύση και για της δύο πλευρές. Τώρα αν θα βγει κερδισμένη κάποια ομάδα είναι κάτι που θα φανεί στο μέλλον, κυρίως στο τέλος όπου οι ομάδες θα κλείσουν τον απολογισμό τους.

No comments:

Post a Comment