December 18, 2013

Vogel & James πιθανών απόντες από το ντέρμπι της Ανατολής.


Δεν είναι ακόμα κάτι σίγουρα αλλά τόσο ο προπονητής των Indiana Pacers, Frank Vogel, όσο και ο Star των Miami Heat, Lebron James δεν νιώθουν καλά και πολύ πιθανών να απουσιάσουν από την δεύτερη φετινή αναμέτρηση με τους Pacers.

O Coach Vogel έμεινε στο ξενοδοχείο όταν η ομάδα αποχώρησε για το shootaround για το βραδινό ντέρμπι με τους Heat(02.00 πμ ώρα Ελλάδος) λόγο αρρώστιας που τον ταλαιπωρεί. Αν δεν νιώσει καλύτερα θα αναλάβει πρώτος προπονητής ο Nate McMillan. O McMillan τελευταία φορά ως head coach έπαιξε το 12 ως coach στο Portland. Φέτος το καλοκαίρι ήρθε στην θέση του Brian Shaw. Επίσης στο προπονητικό team υπάρχει και Dan Burke που είναι στην Indiana από το 1997.

Από την μεριά των Heat o LeBron James δεν πήρε μέρος ούτε αυτός στο Shootaround πριν το ματς λόγο ενοχλήσεων στο πόδι, συγκεκριμένα στον αστράγαλο. Το 'κακό' έγινε στο ματς με τους Utah Jazz και ο Coach των Heat Erik Spoelstra είπε πως θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή το αν θα παίξει ή όχι. Επίσης ρωτήθηκε αν υπάρχει πιθανότητα να παίξει ο Greg Oden για να δυσκολέψει τον Hibbert o προπονητής είπε ξεκάθαρα ότι δεν έτοιμος να μπει ακόμα μέσα. Να θυμίσουμε ότι στο προηγούμενο ματς όπου κέρδισαν οι Pacers, οι Heat είχαν φρέσκο τραυματισμένο τον Wade που είχε λείψει από μερικά παιχνίδια.

No comments:

Post a Comment