November 10, 2013

Denver Nuggets: Εκτός ο Mcgee.

Η ατυχία συνεχίζει να μην φεύγει από το Denver αυτή την φορά ο άτυχος ήταν ο JaVele Mcgee. Ο αθλητικός Center των Denver Nuggets δεν είχε ξεκινήσει και τόσο καλά την season. Στα 5 παιχνίδια(1-4) είχε 7 πόντους και 3 rebound. 

Πριν μερικές ώρες ο Center των Nuggets έκανε αξονική τομογραφία και το αποτέλεσμα ήταν το χειρότερο που περιμένανε. Κάκωση κνήμης στο αριστερό πόδι με τον χρόνο επιστροφής να μην έχει γίνει γνωστός. O τεχνικός των Nuggets το πήρε πιο ψύχραιμα καθώς πιστεύει ότι υπάρχει το βάθος για να καλύψουν το κενό του Mcgee. Αναλυτικά είπε: << It’s unfortunate, but injuries are part of the game. We wish him well and hope that he heals correctly and we can hold the fort down until he comes back. Everybody moves up one in the rotation. We just have to make the most of it >>. H αλήθεια είναι ότι η αλήθεια είναι ότι εδώ και χρόνια μια από τις φιλοσοφίες της ομάδας είναι το βάθος στον πάγκο. Αυτή την στιγμή ο JJ Hickson και Timofey Mozgov μπορούν να βγάλουν τα λεπτά. Ο Hickson πέρυσι στο Portland σαν  Center τελείωσε την season με Double double ενώ και ο Mozgov δεν ξεκίνησε και τόσο άσχημα την season. Στο 4 υπάρχει και ο Anthony Randolph αλλά και ο Darrell Arthur ενώ και ο Quincy Miller θα μπορούσε να καλύψει μερικά λεπτά. Στους άλλους... τραυματισμούς, ο Chandler αναμένετε να επιστρέψει σιγά σιγά στο παρκέ ενώ ο Danillo Galinari θα πατήσει παρκέ σε 3 με 4 βδομάδες. 

Να θυμίσουμε ότι οι Nuggets μπήκαν στα playoff με τον Galinari εκτός, τον Farried να χάνει το πρώτο παιχνίδι, τον Lawson να παίζει με το ζόρι. Φέτος ξεκίνησαν χωρίς τον Galinari, τον Chandler και τον Farried. 

No comments:

Post a Comment