November 27, 2013

Επιτέλους ...νίκη για τους Nets!Ανασκόπηση ημέρας (Ανατολή)

Νίκη που συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν χθες το βράδυ οι Nets βάζοντας τέλος στο αρνητικό τους σερί!Νίκες για Orlando και Wizards!Αναλυτικότερα:


Brooklyn Nets-Toronto Raptors 102-100:Σε καλύτερες μέρες ελπίζουν πλέον στο Brooklyn μετά την χθεσινή άνετη επικράτηση επί των Raptors στο Toronto! Η ομάδα του Kidd έπαιξε κατά διαστήματα καλό μπάσκετ και επιτέλους έδειξε να λειτουργεί βάσει πλάνου στην επίθεση, κάτι που έλειπε από όλες τις προηγούμενες αναμετρήσεις! Οι Nets ήταν καθ' όλη τη διάρκει του παιχνιδιού μπροστά στο σκορ,με τους Raptors να μην μπορούν να πλησιάσουν περισσότερο από τους 8 πόντους! Στο τέλος,η ομάδα του Casey (που πλέον μετράει 6 σερι ήττες) προσπάθησε να αντεπιτεθεί,με τους Lowry και DeRozan να μαζεύουν τη διαφορά, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να πανηγυρίσουν τη νίκη! Πλασματική λοιπόν η διαφορά, σε ένα ματς που οι Nets κυριάρχησαν στη ρακέτα, με τον Blatche να κάνει ό,τι θέλει τους αντίπαλους ψηλούς και να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 24 πόντους, ενώ ο εξαιρετικός φέτος Joe Johnson σημείωσε 21!Για τους ηττημένους Raptors,που παρουσιάστηκαν ασύνδετοι,μόνη όαση ήταν ο DeRozan με 27 πόντους!Κάκιστος ο Gay που είχε 9 μόλις πόντους με 3/12 και 7 λάθη!

Orlando Magic-Atlanta Hawks 109-92:Η έκπληξη της βραδιάς έγινε στο Philips Arena της Atlanta, όπου οι φιλοξενούμενοι Magic, κόντρα στα προγωστικά απέσπασαν εύκολη νίκη από τους γηπεδούχους Hawks! Η ομάδα του Orlando εκμεταλεύτηκε το πολύ κακό ποσοστό των γηπεδούχων, επέβαλε το ρυθμό της και με τον εκπληκτικό Afflalo να είναι ασταμάτητος, δεν δυσκολέυτηκε να φτάσει στην 5η του φετινή νίκη! Αντίθετα,οι Hawks ακόμα ψάχνουν να βρούν την ταυτότητά τους και να αποκτήσουν σταθερότητα!Έχουν δείξει ότι μπορούν,το θέμα είναι να τα καταφέρουν σύντομα,καθώς είναι φανερό ότι οι απαιτήσεις πλέον έχουν αυξηθεί κατακόρυφα στην Ανατολική περιφέρεια! Κορυφαίος για τους νικητές ο Afflalo με 26(4),ενώ σημαντική βοήθεια πρόσφερε και ο rookie Oladipo με 17!Για τους γηπεδούχους,κορυφαίος ήταν ο Horford με 15 πόντους!

Los Angeles Lakers-Washington Wizards 111-116:Άκρως ...χορταστικό παιχνίδι στην Washington, με τους Lakers να φτάνουν κοντά σε μια μεγάλη νίκη,αλλά το άστρο του John Wall έλαμψε για ακόμα μια φορά στο Verizon Center,με τον playmaker των Μαγων να χαρίζει στην ομάδα του την 6η της νίκη σε 15 αγώνες!Σε ένα θεαματικό παιχνίδι,οι Lakers από νωρίς έδειξαν ότι θέλουν να βγάλουν από πάνω τους το χαρακτηρισμό "ομάδα έδρας" και μπήκαν αποφασισμένοι να παλέψουν για το διπλό!Η ομάδα του D'Antoni ήταν καταιγιστική στα τρίποντα στο πρώτο μισό του παιχνιδιού,σουτάροντας με ποσοστό μεγαλύτερο του 50%,με τους Wizards όμως να απαντούν με τον εκπληκτικό Nene μέσα στη ρακέτα!55-59 σκόρ ημιχρόνου και όλα συνηγορούσαν στο ότι θα παρακολουθήσουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι!Και έτσι έγινε...Στην 3η περίοδο οι Wizards κατάφεραν να πάρουν διαφορά και 9 πόντων ωστόσο οι Lakers με τον "σεληνιασμένο" Farmar επέστρεψαν στο παιχνίδι,για να πάρουν μάλιστα το προβάδισμα 4 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα!Κάπου εκεί όμως μίλησε η κλάση του John Wall που με 6 προσωπικούς πόντους έβαλε ξανά τους Μάγους σε θέση οδηγού!Ο star των Wizards ήταν εύστοχος και στη διαδικασία των βολών χαρίζοντας στην ομάδα του το ρόζ φύλλο αγώνα!Nene με 30(ρεκόρ καριέρας) και Wall με 31 οι κορυφαίοι για την Washington,ενώ για τους Lakers που τελείωσαν το ματς με 46.4% στα τρίποντα,ξεχώρισαν οι Farmar με 22 και Young με 16!  

No comments:

Post a Comment