November 23, 2013

Άσχημα τα νέα για Rose και Bulls.


Άσχημα νέα έλαβαν οι Bulls και ο Derrick Rose μετά την μαγνητική. Αναλυτικά η διάγνωση.
Οι άνθρωποι των Bulls αλλά και ο ίδιος ο Rose ένιωθε ότι τα πράγματα είναι άσχημα αφού και ο ίδιος δεν το πατούσε καθόλου. Έτσι στην μαγνητική που υποβληθεί για να δουν το μέγεθος της ζημιάς, πήραν το χειρότερο σενάριο. Ρήξη μηνίσκου όπου θα χρειαστεί να γίνει νέα εγχείριση για να λυθεί το πρόβλημα. Το πότε θα επιστρέψει είναι ακόμα άγνωστο. Τόσο ο ίδιος όσο και το τεχνικό team του Σικάγο έχουν υπομονή για την επιστροφή του. Ωστόσο οι Bulls αγωνιστικά χωρίς το Rose θα έχουν ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Πέρυσι υπήρχε βάθος με Marco Belinelli αλλά και τον Nate Robinson. Επίσης δεν έχουν στην διάθεση τους τον Jimmy Butler που έχει και αυτός πρόβλημα με την υγεία του.

Στο παιχνίδι με τους Blazers πριν φύγει λίγο μετά την έναρξη του τρίτου δωδεκαλέπτου, είχε 20 πόντους με  6/19 σουτ, 5 rebound και 3 assist σε κοντά 30 λεπτά.


Όπως είπαμε, το πότε θα γυρίσει είναι άγνωστο αλλά στο επίπεδο του NBA, ο μηνίσκος δεν είναι τραυματισμός για να χάσει την season, και σίγουρα λιγότερος χρονοβόρος από την Ρήξη Χιαστού όπου βρήκε αρκετούς παίχτες πέρυσι ώστε να χάσουν την season όπως ο Rajon Rondo αλλά και ο Danilo Gallinari.

No comments:

Post a Comment