November 18, 2013

Θέλουν Rondo οι New York Knicks.

Μετά το άκυρο που είχα από το Denver στην πρόταση που θα έφερνε στην Νέα Υόρκη τον Farried, πλέον οι Knicks πάνε για τα πολλά. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.
Πριν καμιά βδομάδα ήταν το σενάρια για τους Nuggets και τους Knicks. Τώρα πάει στην Βοστόνη. Οι άνθρωποι της Νέας Υόρκης δίνουν τον Amar’e Stoudemire και τον Iman Shumpert για να πάρουν τον Rajon Rondo από το την Βοστόνη. Βέβαια οι Celtics μπορεί να έχουν βαρέσει κανόνι αλλά τον Rondo δεν είναι διατεθειμένοι να τον δώσουν για ένα καλό prospect και έναν ex-player που μέχρι στιγμής είναι κακός στο παρκέ... και μάλιστα θα κοστίσει 45 εκατομμύρια.

Ωστόσο οι "The Daily News" αναφέρει " Την περασμένη Τετάρτη οι Knicks προσπάθησαν να κάνουν συμφωνία με τους Denver Nuggets για να πάρουν τον Farried δίνοντας τον Iman Shumpert. Επίσης ακούστηκε ότι μιλάνε και με τους Kings για να δώσουν πάλι τον Shumpert για πιθανό στόχο τον Thompson. Φυσικά οι Knicks έχουν για πρώτο στόχο τον Rajon Rondo που σιγά σιγά αναρρώνει από τον τραυματισμό του. Οι Knicks έχουν βάλει για πώληση ακόμα και τον Raymond Felton για την συμφωνία με τον Rondo αλλά στην Βοστόνη δεν έχει τελείωση η ανοικοδόμηση.". 

Από την μεριά των Celtics αν θελήσουν να δώσουν τον Rondo σίγουρα μπορούν να κάνουν καλύτερα Deal. Ένα από αυτά είναι κάτι που έχει πέσει στο τραπέζι, σαν ιδέα, με τους Rockets με το δίδυμο Asik-Lin να είναι ο βασικός κορμός της ανταλλαγής. Όπως και να έχει ο Rondo προς το παρόν δεν έχει πατήσει καν παρκέ, και δύσκολα θα αλλάξει ομάδα μέσα στο 2013. Οι Knicks έχουν πάρει πρέφα ότι δεν πάνε πουθενά, και ότι τα λεφτά του προέδρου απλά έχουν πάει στράφι.

No comments:

Post a Comment