November 8, 2013

Επιτέλους νίκη για το Denver, "Retro Wade" στο Miami

Photo by Heat.com
Σε μια μέρα με τρία μόλις παιχνίδια, υπήρχε αρκετή δράση και ένταση. Oι Clippers στο Miami, οι Hawks στο Denver και οι Lakers στο Houston. Wade, Steve Blake και Lawson ήταν οι σταρ για κάθε ομάδα που πήρε νίκη.Την πρώτη του νίκη ως Head Coach πανηγύρισε ο Brian Shaw σε ένα παιχνίδι που βρήκε τις δυο ομάδες να είναι ισόπαλες 10 φορές και άλλες 22 να γίνεται αλλαγή στο προβάδισμα. Με σκορ 107 - 109 λίγο έλειψε να γίνει το 0-4 κάτι που έχει να γίνει από το lockout του 99. Ο καλύτερος παίχτης των Nuggets ήταν ο Ty Lawson που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά φέτος, έχοντας 23 πόντους 7 rebound και 8 assist. Σε καλή μέρα βρέθηκαν όλοι οι guard(Miller, Foye, Fournier, Robinson) που είχαν μαζί 13/20 από την περιφέρεια. Από την πλευρά των Hawks ο κορυφαίος ήταν ο Millsap που είχε 29 πόντους και 10 rebound αλλά στην τέταρτη περίοδο δεν πήρε πολλές πάσες και έχασε όλες τις προσπάθειες για βολές που είχε.

Game Notable: Ο Korver έχει πετύχει τουλάχιστον 1 τρίποντο εδώ και 78 παιχνίδια, έχοντας το μεγαλύτερο σερί αυτή την στιγμή στο NBA και το 3 μεγαλύτερο στην ιστορία του NBA. Για την ιστορία o Guard των Celtics Dana Barros κατέχει το ρεκόρ με 89 συνεχόμενα παιχνίδια και ο Guard των Nuggets, Mike Adams είναι δεύτερος 79 συνεχόμενα παιχνίδια.

Clippers 97 @ Miami 102

Με τον Wade να μετράει 13/22 σουτ, οι Heat πήραν την νίκη από τους Clippers που είχαν σε τρομερή μέρα τον Griffin. 27 πόντοι και 14 rebound σημείωσε ο Power Forward των Clippers την ώρα που ο Paul τελείωσε με 3/11 σουτ αλλά και 12 assist, εξαιτίας της πολύ καλής άμυνας από Cole και Chalmers. Η ομάδα του LA στο τέλος του ημιχρόνου ήταν μπροστά με 4 πόντους ωστόσο οι Heat σούταραν με πολύ καλά ποσοστά. Οι Battier και Andersen δώσανε πολύ ενέργεια στην άμυνα την ώρα που ο James ήταν σε μέτρια βραδιά με 18 πόντους, 5 rebound, 6 assist και 4 turnovers.

Lakers99 @ Houston 98

Σε ένα παιχνίδι με ανατροπές οι Lakers δείξανε την..φανέλας τους και πήραν νίκη μέσα στο Houston εναντίων του Howards που σε όλη την 4η περίοδο ήταν στόχος των Lakers με αποτέλεσμα σε κάποια στιγμής να ο Howard να δώσει την ευκαιρία στους Lakers. Μέχρι το ημίχρονο η ομάδα του D'Antoni είχε τον έλεγχο και όλα έδειχναν ότι θα πήγαιναν σε εύκολη νίκη. Οι Rockets βρήκαν ρυθμό και 4 λεπτά πριν το τέλος το τέλος το σκορ ήταν 91-91. Με 2:40 να μένουν ο Howard έβαλε τις δυο βολές και το σκορ πήγε 91-97 με τους Lakers να συνεχίζουν το ένα φάουλ μετά το άλλο στον Howard και φυσικά δικαιώθηκαν. Αφού έχανε την μία βολή μετά την άλλη, κατάφεραν στην τελευταία κατοχή να είναι πίσω με 2 πόντους. Ο Steve Blake που ήραν όλη μέρα σε καλή φόρμα, έβαλε και το νικητήριο καλάθι. Για ακόμα μια μέρα ο Coach των Lakers βρήκε λύσεις από τον πάγκο. Με τον Farmar(11 πόντους), τον Meeks(18) και τον Johnson(16) βρήκαν ρυθμό σε άμυνα και επίθεσης και δώσανε λύσεις που οι Rockets δεν είχαν αφού αγωνίστηκαν με 8 παίχτες. Ο Harden τελείωσε με 9/24 σουτ αλλά και 14/16 βολές, 9 rebound, 5 assist, 2 blocks, 4 steals και κανένα φάουλ!

                      Top 5 NBA Plays: November 7th


No comments:

Post a Comment