November 26, 2013

Ανταλλαγή με Derrick Williams και Luc Mbah a Moute.


Ο κάποτε #2 του Draft έγινε ανταλλαγή από την ομάδα που τον έκανε Draft με τους Kings να είναι η νέα του ομάδα. Ο Luc Mbah a Moute κατά πολλούς δεν είναι αντάξια ανταλλαγή αλλά οι Timberwolves έχουν άλλη ιδέα για τον 27χρονο Forward από το Καμερούν. Περισσότερες λεπτομέρειες.
 Η Μινεσότα ψάχνει καιρό να ανταλλάξει τον Forward από το πανεπιστήμιο της Αριζόνας, καθώς δεν έχει αποδώσει το potential του. Έτσι μετά από 2 βδομάδες ψάξιμο οι Kings ενδιαφέρθηκαν για τον 22 χρόνο και προχώρησαν στην ανταλλαγή με τον Mbah a Mute. Οι Kings πιστεύουν ότι έκαναν ένα μεγαλοπρεπέστατο steal, ενώ από την άλλοι οι Timberwolves πιστεύουν ότι ξεφορτώθηκαν έναν Tweener που ακόμα δεν ξέρει τι θέση είναι, και πήραν έναν αμυντικό πρώτης τάξης και για πολλούς έναν αρκετά underrated παίχτη που μπορεί να βοηθήσει σε πολλά σημεία του παιχνιδιού των λύκων.

Ο Derrick Williams, στα 2 χρόνια στην Μινεσότα είχε M.O 10.5 πόντους με 5 rebound και 42% εντός πεδιάς, ενώ φέτος κάνει το χειρότερο ξεκίνημα που θα μπορούσε με 4,9 πόντους και πολύ κακά ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα. Από την μεριά του ο Mbah a Moute σκοράρει 6.8 πόντους στην καριέρα του με 46% εντός πεδιάς, 5 rebound, 1 assist και ένα κλέψιμο σε 25 λεπτά Μ.Ο. Φέτος έχει ξεκινήσει με 4.4 πόντους, 3 rebound, 1,7 Assist με 46,9% ευστοχία.

Διαφορετικοί παίχτες και η κάθε ομάδα μπορεί να πιστεύει ότι έκανε καλή ανταλλαγή για τα δεδομένα και τις ανάγκες της. Αν θα βγει θα το δούμε στην συνέχεια της season.




No comments:

Post a Comment