November 25, 2013

Kobe διετίας στο L.A


Εδώ και λίγη ώρα έγινε γνωστό μέσα από τα Social Media των Lakers και του Kobe Bryant, η επέκταση συμβολαίου όπου θα έχει διάρκεια 2 χρόνια με συνολικό ποσό 48,5 εκατομμύρια δολάρια, παραμένοντας ο πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης της Λίγκας.
Είχε εκφράσει την γνώμη του από την περσινή season, ότι αν θα μείνει δεν θα δεχθεί μείωση. Και έτσι έγινε. Ο Kobe θα παραμείνει για ακόμα δυο χρόνια ηγέτης των Lakers, προσπαθώντας να πάρει το 6ο πρωτάθλημα που προσπαθεί τα τελευταία χρόνια.

Πριν 3 χρόνια ο Kobe είχε πει ότι θα παίξει για ακόμα 2 χρόνια και θα φύγει. Πέρυσι είχε πεισμώσει, κάνοντας μια εξαιρετική season μέχρι να τραυματιστεί. Αυτό φαίνεται ότι τον έκανε ακόμα πιο πολύ πεισμωμένο και ήθελε να μείνει. Φυσικά μείωση δεν υπήρχε περίπτωση να δεχθεί και έτσι οι παράγοντες των Lakers έβαλαν το χέρι βαθιά στην τσέπη. Το 2014/15 θα πάρει 23,5 εκατομμύρια και το 2015/16 θα λάβει 25 εκατομμύρια.

Το ερώτημα είναι αν θα βάλουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στο καλοκαίρι που η αγορά θα γεμίσει με τα πιο δυνατά ονόματα, όπως Lebron James, Dwyane Wade, Carmelo Anthony, Paul Pierce, Danny Granger, Chris Bosh, Andrei Kirilenko, Dirk Nowitzki κλπ. Κάποιοι από αυτούς ίσως να μην θέλουν να πάνε στην ελεύθερη αγορά ή να σταματήσουν το μπάσκετ, ωστόσο επιλογές για τους Lakers υπάρχουν αν θέλουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Και οι περισσότεροι παίχτες θα έχουν ψηλά κασέ.






No comments:

Post a Comment