November 24, 2013

Ακόμα ένα Milestone για τον Andre Miller


Λίγοι γνώριζαν ότι μέχρι χθες ο Andre Miller ήταν 10ος all time leader στην κατηγορία των Assist. Πλέον ο βετεράνος Guard των Nuggets είναι #9 με 7,991 assist. Διαβάστε αναλυτικότερα.
Ήταν κάπου στην δεύτερη περίοδο όταν ο Miller έδωσε μια πάσα στον Chandler για να καρφώσει με Alley-Hoop. Αυτή η Assist αρκούσε για να του δώσει ένα χαμόγελο, καθώς πέρασε τον Rod Strickland και πήγε στην 9η θέση των Assist. Ο Andre Miller έγινε draft το 1999 από τους Cleveland Cavaliers στο no8 και έκτοτε παίζει συνεχώς. Στις 14 season που έχει παίξει έχει χάσει μόλις 3 παιχνίδια λόγο τραυματισμού.

Ο ίδιος έχει πει ότι θέλει να παίζει μέχρι τα 40. Αν συνεχίσει έτσι, είναι πιθανόν να περάσει και τον Gary Payton που έχει 8,966 assist. Ωστόσο όνειρο του παραμένει το δαχτυλίδι. Ο Miller μέχρι στιγμή σε 9 συμμετοχές στα playoff(5 με το Denver) δεν έχει καταφέρει να περάσει στον δεύτερο γύρο. Πέρυσι υπήρχαν καλές πιθανότητες αλλά ο Απρίλιος δεν ήταν και πολύ τυχερός για τους Nuggets καθώς είχαν 3 major τραυματισμούς με τον Gallinari να μην έχει επιστρέψει ακόμα.


No comments:

Post a Comment